Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože tento „americký“ svátek u nás lidé nikdy moc neprožívali, v posledních letech nabírá Halloween na popularitě. A jsou to právě celebrity, díky kterým se kostýmy a masky stávají stále oblíbenější. Nechte se inspirovat následujícími osobnostmi, které vzaly své převleky opravdu vážně.

Pokud letos nemáte čas řešit nějaký kostým nebo přípravu na večírek, stačí na sebe vzít župan a na hlavu ručník jako Zoe Kravitz (29), dcera slavného zpěváka svůj outfit doplnila o pusu namalovanou „krví“ a hned je z ní upírka po ránu. Nebo něco takového.

Pokud máte víc času, jako Paris Hilton (43), která ho měla evidentně hodně, nebo Kendall Jenner (28), můžete si se svými kostýmy pěkně vyhrát, aby vás nikdo nepřehlédl. Pokud se naopak chcete sladit se svými blízkými, doporučujeme se vydat za rockerskou rodinku jako Cindy Crawford (58) s dcerou Kaiou Gerber (22). Nebo se můžete sladit s těmi nejmenšími, jako to udělala Kylie Jenner (26), která se i s dcerkou Stormi převlékla za motýlky.

Našimi absolutními favority jsou však Sophie Turner a Joe Jonas. Herečka, která hraje jednu z hlavních rolí v seriálu Hra o trůny, vyrazila za slona s proklatě dlouhým chobotem, zatímco její snoubenec se převlékl za Sansu Stark, kterou Sophie v seriálu hraje. Výsledek absolutně nemá chybu! Přesvědčte se v naší galerii.

Kdo měl nejlepší halloweenský kostým?
Zoe Kravitz
2,6 %
Kendall Jenner
2,9 %
Paris Hilton
4,6 %
Kaia Gerber
3,9 %
Cindy Crawford
3,4 %
Kylie Jenner
23,8 %
Sophie Turner a Joe Jonas
58,8 %
Celkem hlasovalo 588 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám