Hlavní obsah
Článek

Aktuálně patří mezi jednu z nejvýrazněji oblékaných českých umělkyň současnosti. Raperka a zpěvačka Šarlota Frantinová, která si říká Sharlota, neexperimentuje pouze s parukami a barevnými kontaktními čočkami, i její šatník je velmi divoký. Na přehlídku módní značky Tezenis, která se za přítomnosti světových celebrit včetně Paris Hilton (43) konala v italské Veroně, se vyzbrojila rudým overalem, pod kterým vykukovala krajková podprsenka.

„Teď se podprsenky dělají různých variantách a připomínají různé crop topy. Pokud je to teda vkusné, tak s tím nemám problém,” komentovala svůj outfit s dominujícím spodním prádlem hvězda reality show Zlatá mládež.

Rozhodně se nedá říct, že by to byl Sharlotin nejvýraznější outfit. „Jednou jsem oblékla na fashion week úplně průhledný model, pod kterým jsem měla jen přelepené bradavky. To bylo asi nejvíc odvážné,” vzpomíná zpěvačka, která s nahotou nemá problém. „Vnímám tělo takové, že jsme se narodili nazí a není to nic speciálního. Osobně mi nejde o to, abych vytvořila nejvíc extravagantní a pobuřující outfit, ale musí sedět mně a já se v tom musím cítit dobře,” říká Sharlota.

Reklama

Další články

Načítám