Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco Paris Hilton (43) plánuje svatbu, její mladší bratr Barron (28) do toho už stihl praštit. Vzal si Tessu, hraběnku z Walderdorffu při obřadu na ostrově Svatý Bartoloměj. Jeho slavná sestra Paris na svatbě samozřejmě nemohla chybět a dorazila i se snoubencem Chrisem Zylkou (32).

Nechyběli ani ostatní příbuzní jako Nicky s manželem. Kdo ovšem na svatbě chyběl, byl nejmladší sourozenec Conrad Hilton, který měl loni na jaře problémy se zákonem. U soudu se kvůli tomu objevil i letos v dubnu.

Paris se nedávno nechala slyšet, že jí rodina komplikuje její vlastní svatbu. Se Zylkou si chtějí říct ano samozřejmě ještě letos, ale zároveň nechtěla zastínit svatbu Barrona. Zásnubní prsten s dvacetikarátovým diamantem navlékl Zylka své milované začátkem letošního roku. Rok od potvrzení jejich vztahu. Kdy si slavná dvojice řekne ano, není v tuto chvíli jasné, podle Paris by to však mělo být v řádu několika měsíců.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám