Hlavní obsah
Článek

Ještě před expanzí Kradashianek to byla Paris Hilton (43), kdo ovládal americký šoubyznys a plnil stránky bulvárních magazínů. Bývalá rebelka už má divoká léta za sebou, ale stále dokáže své fanoušky potěšit dráždivými fotkami.

Dědička hotelového impéria se počátkem nového milénia rozhodla, že z ní bude celebrita. Vzhledem ke jmění příbuzných k tomu měla slušný rozpočet, díky němuž se pokusila prorazit jako modelka, herečka i zpěvačka. Největší pozornosti se však dočkala díky domácímu erotickému videu, které nezůstalo jen k soukromým účelům.

Paris Hilton se v posledních letech uklidnila. Na párty už chodí jen jako dýdžejka a snaží se rodičům udělat stejnou radost jako její mladší sestra Nicky, která s manželem Jamesem Rothschildem očekává už druhé dítě. Paris je prozatím bezdětná, ale prožívá na její poměry dlouhý a stabilní vztah s hercem Chrisem Zylkou ze seriálu Pozůstalí.

I když neprovokuje zdaleka tolik jako dříve, stále ráda potěší své publikum fotkami ve spodním prádle. Paris se vzdala své záliby v růžové a z naivní barbíny dospěla v ženu, která se obejde bez laciných gest. V bílých kalhotkách a podprsence své příznivce určitě nezklamala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám