Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdysi mediálně nejslavnějším sestrám světa Paris Hilton (43) a Nicky Hilton Rothschild (33) neujdou žádné módní trendy, a tak i aktuálně probíhající týden módy v New Yorku se bez nich neobejde. Sestry tam vymetají jednu přehlídku za druhou a pokaždé usedají do první řady, odkud mají mezi ostatními celebritami nejlepší výhled na to, co se příští podzim a zimu bude nosit...

Nicky si tento módní svátek nenechává ujít ani jako maminka teprve půlroční dcery Lily Grace Victorie Rothschild. Barevně zcela nepřehlédnutelná byla i se sestrou během úterní show Oscara de la Renty. Zatímco ona zvolila sytě oranžové svetrové šaty s rolákem, Paris pro změnu modré metalické ke kolenům.

Téhož dne se účastnily i přehlídky Philippa Pleina, kde jim to v tmavších modelech slušelo snad ještě víc. Společně usedly mezi herečku Olivii Culpo a modelku Coco Rochu a pár minut strávily jen pořizováním selfíček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám