Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes už to málokdo ví, ale byla to právě Paris Hilton (43), kdo přivedl Kim Kardashian (43) do velkého světa šoubyznysu. Dědička hotelového impéria ale tenkrát nemohla tušit, že se její do té doby skvělá kamarádka z dětství stane mnohem populárnější než ona sama. To mezi oběma dámami z vlivných rodin rozpoutalo pomyslnou válku a dlouho si nemohly přijít na jméno.

Staré křivdy jsou ale nejspíš zažehnány a holky si opět mají co říct. Paris dokonce přijala pozvání na vánoční večírek, který pořádá každoročně Kimina matka Kris Jenner ve svém domě v Hidden Hills, a nenechala si ujít příležitost o usmíření s Kim informovat fanoušky na sociálních sítích, kam rozeslala jejich společnou fotografii, kterou okomentovala: „Úžasné večerní oslavy svátků s Kim Kardashian.“

Kim v prvopočátcích své slávy chytila příležitost za pačesy, a když se na internetu objevilo její domácí erotické video s rapperem s přezdívkou Ray J., využila situace a nabídla se Hughovi Hefnerovi k focení do Playboye. A právě tady odstartovala její kariéra a označení za sexsymbol. Ostatně podobnou zkušenost s bývalým přítelem Rickem Salomonem a jejich uniklým home videem měla i Paris, která nejdřív o Kim řekla, že je tlustá, a před pár lety tomu dala korunu prohlášením: „Venku je spousta lidí, co se mě snaží imitovat, ale jen já jsem originál,“ přičemž narážela na to, že Kim je velkou televizní hvězdou, ale že právě ona byla jednou z průkopnic ve formátu reality show s celebritami. Její pořad The Simple Life s Nicole Richie se v roce 2003 těšil velkému diváckému ohlasu a vysílal se až do roku 2007.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám