Hlavní obsah
Článek

Na počátku nového milénia byla Paris Hilton (43) ostře sledovanou celebritou, bez níž se neobešel žádný pořádný večírek. Díky závratnému jmění se vecpala do Hollywoodu i do hudebního průmyslu, ale skutečnou lásku jí její bohatství dosud nezajistilo.

Z klanu vlastnícího hotelové impérium je to paradoxně mladší Nicky (32), kdo toho dělá pro blaho rodinného podniku mnohem více. Nenápadná sestra, o níž nebylo v době zběsilého řádění Paris téměř slyšet, se provdala za neméně movitého Jamese Rotschilda, s nímž už stačila zplodit dceru Lily Grace. Příbuzní nemohou Nicky výběr manžela vynachválit, ale Paris příliš obdivu nesklízí.

Rebelka se slabostí pro růžovou realitu se v dubnu rozešla s rakouským obchodníkem Thomasem Grossem, po jehož boku byla v sedmém nebi. Vztah jim však vydržel jen rok a on se tak zařadil na obsáhlý seznam jejích milenců, kde figurují i Val Kilmer, Cristiano Ronaldo (39), Nick Carter, Jared Leto, Kid Rock a desítky dalších slavných pánů.

Osamocená Paris Hilton se líbánek jen tak nedočká a vyrazila na Ibizu, kde vystupuje jako dýdžejka. Na ostrově ve Středozemním moři si může slušně přivydělat, a navíc chytit bronz. Také není vyloučeno, že v destinaci proslulé divokými tanečními párty nenarazí na nějaký nový objev.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám