Hlavní obsah
Článek

Zdánlivě pohádkovému a idylickému vztahu Paris Hilton (43) s Thomasem Grossem svatební zvony znít nebudou. Místo očekávané žádosti o ruku totiž došlo k rozchodu. A to už se zdálo, že Paris konečně našla svého pana Božského. Nejenže se za ním neváhala přestěhovat do Švýcarska a z velké části se vzdát společenského života, který tak zbožňovala, ale zároveň o něm hovořila jako o spřízněné duši. Čerstvě single Paris na sobě ovšem v pondělí večer nedala znát žádný splín a užívala si slavnostní událost v newyorském hotelu Plaza i se sestrou Nicky a jejím manželem.

V nejbližší době ji tak dozajista následovat nebude. Nicky se za Jamese Rothschilda provdala již loni v červenci a momentálně čekají prvního potomka. To Paris tak opět v hledání toho pravého muže pro život začíná od nuly. V béžové róbě pošité kamínky a perličkami na plese jen zářila a za pánský doprovod zvolila svého mladšího bratra Barrona.

Neméně oslnivou velkou večerní smetanové barvy posetou květinami zvolila i Nicky, té se ovšem pod šaty ještě rýsovalo kulaté bříško.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám