Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Zhýralá miliardářka Paris Hilton (43) je opravdu divem přírody. Její vnady totiž záhadným způsobem mění svůj objem, což jejich majitelka poctivě dokumentuje fotografiemi.

Vymetačka VIP večírků se nedávno vystavovala v Mexiku se svým novým milencem Thomasem Grossem, a protože ji nejspíš netrápí žádné pracovní závazky, vyrazila na další dovolenou. Tentokrát si užívá žhavé slunce na Ibize, kde si vystačí sama.

Paris se bez přítele očividně nudí a svůj profil na sociální síti zásobuje jednou fotkou za druhou. Na tom by nebylo nic neobvyklého, ale všímaví pozorovatelé nemohou přehlédnout zásadní výkyvy v oblasti jejího dekoltu. Zatímco v růžových jednodílných plavkách v Barbie stylu, jemuž je Paris věrná i jako třicátnice, je téměř plochá, na selfie pořízené v koupelně ohromuje podstatně plnějšími ňadry.

Finančně zajištěná celebrita tak nejspíš vlastní luxusní mobilní telefon pořizující fotky rovnou s vylepšenými ňadry, nebo někde na svém těle ukrývá ventil, jímž své prsní partie dle potřeby přifukuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám