Hlavní obsah
Článek

V rodině Hiltonů asi v posledních dnech nebylo úplně veselo. Máma slavné dědičky Kathy si během rozhovoru pustila pusu na špacír a prozradila, že se její dcera Paris Hilton (43) neúspěšně snaží otěhotnět. Ta ale její tvrzení zásadně odmítá a uvedla, jak to s plány na dítě opravdu je.

„Láme mi to srdce, protože vím, že se snaží a snaží a já vždycky říkám: Jen klid. Tolik lidí bojuje a nestává se to jen tak,“ uvedla Kathy Hilton v rozhovoru pro E! News. Přesně tahle věta Paris zvedla ze židle. „Nevím, kde to vzala. Nikdy to nebyl žádný boj,“ uvedla dědička hotelového impéria pro web TMZ.

Tím ale Paris, která se loni v listopadu vdala, neskončila a detailně popsala i skutečnou rodinnou situaci, která jako by vypadla z časového harmonogramu učitele Hájka z legendárních Básníků.

„S manželem jsme si chtěli užít první rok manželství jako pár a plánujeme založit rodinu v roce 2023,“ uvedla na Instagramu s tím, že má spoustu zdravých embryí, která jen čekají na své využití.

„Mám extrémně nabitý pracovní a cestovní program, ale nic mě nevzrušuje víc než to, že budu v roce 2023 mámou,“ dodala Paris. Tak snad se dědičce zadaří přesně tak, jak to má v plánu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám