Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen výrazné přednosti a červené plavky. Jedním z poznávacích znamení herečky Pamely Anderson (56) byl vždy také výrazný make-up. Z toho sice před pár lety ubrala, a to tak, že ji na červeném koberci na festivalu v Cannes někteří ani nepoznali, pak ale na tužku znovu přitlačila a vrátila se k očím obtaženým černými linkami. V civilu ale vsází na decentní líčení.

Celou v bílém a jen s minimem make-upu byste ji tak možná přehlédli. Nutno ale říct, že přirozenost herečce velmi sluší a dělá ji mnohem jemnější.

Na pochůzky nejslavnější plavčice z Pobřežní hlídky vyrazila bez doprovodu. Co se jejího partnerského života týče, aktuálně je herečka oficiálně nezadaná. V lednu vyšlo najevo, že se pošesté rozvádí se svým bodyguardem Danem Hayhurstem. Dohromady se dali na začátku roku 2020 v době pandemie covidu.

Jejím prvním manželem byl Tommy Lee, se kterým má herečka dva syny. Poté byla vdaná za hudebníka Kida Rocka a dvakrát si vzala Ricka Solomona. Nejkratší bylo manželství s podnikatelem Jonem Petersem, které bylo po 12 dnech v lednu 2020 anulované.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám