Hlavní obsah
Článek

Pamela Anderson (56) se pilně připravuje na svou roli v muzikálu Chicago na Broadwayi a při té příležitosti se nyní více ukazuje ve společnosti. V úterý dorazila na natáčení pořadu The View v modelu, který dal vyniknout jejím tanečně zpevněným nohám.

Zároveň ovšem v modelu složeném z pouzdrové sukně a saténového tílka ukázala i silikonový výstřih, který už také není, co býval. S postupem času i silikony poklesnou, a tak se bez podpory podprsenky v tílku ukázala i povolená kůže kolem prsou. Pamela si sáčkem výstřih zakrývala a na odpolední dávku rozhovorů už zvolila jiný model, který neměl výstřih.

Pamela se brzy také objeví v dokumentu o jejím životě, který nyní zachycuje streamovací společnost Netflix. Mimo jiného se tam objeví i její příprava na těžkou hlavní roli v muzikálu Chicago.

Přátelé slavné sexbomby uvedli, že pro ni bylo velice bolestivé vidět, že se bez jejího svolení natáčela minisérie o jejím skandálu s exmanželem Tommym Leem. V projektu společnosti Hulu si ji zahrála Lily James a Tommyho Sebastian Stan. Podle jejích přátel, kteří se vyjádřili do médií, se Pamela dodnes cítí ponížena sexvideem, které se tehdy dostalo na veřejnost a vytažení aféry ji znovu vrátilo k bolestem na duši, které si tehdy prožila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám