Hlavní obsah
Článek

Donedávna bylo jejím cílem vypadat jako panenka Barbie, teď se ale Marcela Iglesias rozmyslela a chce se co nejvíce podobat Pamele Anderson (56).

Za zákroky jako botox, výplně v obličeji, vytvarování břišních svalů nebo pozvednutí zadku a dalších dala už zhruba 1 700 000 korun. Nový seriál Pam & Tommy o životě Anderson a jejího exmanžela Tommyho Lee ji nicméně inspiroval, aby šla pod kudlu. A sice kvůli poprsí.

„Řekla jsem si, že abych si splnila sen, potřebuju prsa. Vždycky jsem si myslela, že je Pamela nejkrásnější žena světa. Okouzlila mě už v Pobřežní hlídce,“ nechala se slyšet Iglesias, která do té doby podstupovala pouze neinvazivní zákroky.

Svému idolu se chce ale podobat nejen fyzicky. Stejně jako herečka, je i Marcela vegetariánka a bojovnice za zvířecí práva. A prý má i stejný sexuální apetit.

„Obě milujeme sex. Pamela je velmi otevřená ohledně své sexuality, stejně jako já,“ myslí si.

Marcely posedlost panenkou Barbie začala už v jejím dětství, když jí matka odmítla pannu koupit. Ve 14 se obarvila na blond, a tím její proměna začala. Na to, jak pokračovala, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám