Hlavní obsah
Článek

Sexbombě z Pobřežní hlídky nevydrželo další manželství. Pamela Anderson (56) se rozvádí po 13 měsících manželství s Danem Hayhurstem.

Žádost o rozvod herečka podala v rodné Kanadě, kam se se svým pátým manželem v loňském roce přestěhovala. Informaci sdělil magazínu Rolling Stone zdroj blízký páru.

Dan Hayhurst byl jejím bodyguardem a zamilovali se do sebe na začátku roku 2020 v počátcích pandemie koronaviru, kdy se většina zemí uzavřela do lockdownu.

Svatba proběhla ještě v roce 2020, vzali se na Štědrý den ve Vancouveru při malém soukromém obřadu. „Jsem přesně tam, kde potřebuji být – v rukou muže, který mě opravdu miluje,“ uvedla tehdy Pamela pro DailyMailTV.

Šesté manželství rozhodně není tím nejkratším, jaké Anderson zažila. Tím byl anulovaný sňatek s podnikatelem Jonem Petersem v lednu roku 2020. Tehdy skončilo manželství po 12 dnech a herečka jej nejprve potvrdila přes svého tiskového mluvčího a vzápětí popřela.

Jejím prvním manželem byl Tommy Lee (1995-1998) se kterým má herečka dva syny. Poté byla vdaná rok za hudebníka Kida Rocka a dvakrát si vzala Ricka Solomona, se kterým jí to vždy vydrželo také jen rok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám