Hlavní obsah
Článek

Pamelu Anderson (56) zvěčnili, jak v Malibu venčí psa. Společnost jí dělal také její asistent Jonathan. Někdejší hvězda Pobřežní hlídky vyrazila ven bez líčidel a v domácím oblečením, ostatně jako by to udělal nejspíš každý.

Pamelu v době její největší slávy považovali za sexbombu. Vděčila za to nejen bujným silikonům a blond loknám, ale také svému půvabu. Není divu, že se kolem ní muži v průběhu let jenom točili.

Herečka stanula u oltáře celkem šestkrát. V letech 1995 – 1998 byl jejím manželem hudebník Tommy Lee, rok byla vdaná za zpěváka Kida Rocka a třetího v pořadí Ricka Salomona si vzala dokonce dvakrát. Předloni nejdříve ohlásila sňatek s podnikatelem Jonem Petersem, ten si ale vzápětí rozmyslela. V loňském roce pak konečně našla štěstí po boku osobního strážce Dana Hayhursta.

Alespoň zlomek z jejího milostného života teď uvidí diváci zdokumentovaný v podobě seriálu Pam & Tommy, který 2. února uvádí americká streamovací síť Hulu.

Anderson se sice od seriálu distancuje, ale herci Lily James a Sebastian Stan už nějakou dobu ohromují tím, jak dokonale se dokázali do Pamely a jejího prvního manžela Tommyho převtělit. Tedy alespoň co se vzhledu týče.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám