Hlavní obsah
Článek

Pamela Anderson (56) má jasno v tom, kdo je nejlepší v posteli. Podle herečky jsou to vegani. Sdělila to v rozhovoru pro Good Morning Britain moderátorovi Piersi Morganovi, který si obvykle nebere servítky, ovšem silikonové hvězdě se ho podařilo uvést do rozpaků.

Na dotaz, jestli jí to jako vegance jde lépe v posteli, odpověděla: „Slýchávám to, jsem veganka a mám v této oblasti celkem zkušenosti. Užila jsem si hodně legrace.“

Krátce před rozhovorem se Pamela podobně vyjádřila i na Twitteru. „Vegani jsou lepší milenci. Cholesterol v mase, vejcích a laktóze způsobuje tvrdnutí tepen a mnoho dalšího. Zpomaluje to krevní oběh, což je škodlivé pro všechny orgány, nejen pro srdce. Když se stanete vegany, zlepšíte si zdraví a výdrž při sexu,“ uvedla.

„Zdravé tělo je sexy. Jíst maso není zdravé. Zvyšuje to riziko srdečních onemocnění, cukrovky, mrtvice a obezity, což může vést k poruchám erekce,“ dodala.

Anderson se zabývá výzkumem v oblasti výživy už nějakou dobu, byla také součástí produkce úspěšného netflixového dokumentu Game Changer o rostlinné stravě.

Morgan, který je milovníkem masa, zdůraznil, že v ložnici nemá žádné problémy, a na sociální síti herečce dokonce navrhl, že si na něm svou teorii může vyzkoušet. „Typický Piers,“ reagovala Pamela.

Anderson je vegankou 30 let a je také velkou aktivistkou. Propaguje nejen veganství, ale bojuje i za práva zvířat. Hojně spolupracuje například s organizací PETA.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám