Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexbomba Pamela Anderson (56) je známá jako vnadná blondýna z Pobřežní hlídky, kterou ve své době obdivovaly tisíce mužů po celém světě.

Image vyzývavé krásky si udržovala i dlouho po skončení seriálu a také jako vitální padesátnice se nebojí nosit značně odvážné modely.

Tentokrát se ale projevila jako cudná šedá myška, kterou byste na ulici nejspíš přehlédli. Herečka se coby milovnice zvířat vydala navštívit zvířecí farmu Gut Aiderbichl v Rakousku. Tam už je všechno připravené na oslavu Velikonoc. Pamela ochotně zapózovala s místními domácími mazlíčky včetně kuřátek a králíčků.

Na sobě ale neměla žádný odvážný outfit, jak jsme u ní zvyklí. Ve svetříku a dlouhé šedé sukni dokonale zamaskovala všechny své ženské přednosti a působila nezvykle nenápadným dojmem.

Při pohledu na pořízené snímky tak na první pohled zaujmou především zvířátka, až pak byste si všimli slavné plavčice. A tu byste možná považovali spíše za místní hospodyni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám