Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželství s Tommym Leem se Pamele Anderson (56) nevyvedlo, přestože mu dala několik šancí, zato synové, kteří se z něj narodili, víc než dobře. S oběma byla herečka nedávno viděna v Malibu, kde zašli na oběd.

Oba synové Anderson, jednadvacetiletý Brandon i devatenáctiletý Dylan, se věnují modelingu. Zvlášť mladší z nich je v branži úspěšný, fotí hlavně do magazínů. Jeho velkým koníčkem je i hudba, zdědil tak z každého z rodičů něco. Úspěchem staršího je zase spolupráce se značkou Dolce&Gabbana.

S Pamelou mají oba kluci dobrý vztah, často matku doprovázejí i na společenské akce, což se při nezdarech v partnerském životě občas hodí. I když nyní se již dlouho hovoří o jejím vztahu s mladším fotbalistou Adilem Ramim (33). A i z pracovního hlediska se bývalé Playmate a hvězdě Pobřežní hlídky daří. Mluví se o ní především v souvislosti s kolekcí spodního prádla, na níž spolupracovala s návrháři značky Coco de Mer a pro kterou je sama tou nejlepší reklamou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám