Hlavní obsah
Článek

Poprvé je média začala spojovat letos v červnu, když spolu byli vyfoceni na schůzce v St Tropez a vypadá to, že románek Pamely Anderson (56) a o víc jak 18 let mladšího francouzského fotbalisty Adila Ramiho má na květ. Herečka s ním nechodí jen do vybraných restaurací, svého milého podporuje i v hledišti během zápasů.

Ten, kterému Pam přihlížela ve čtvrtek, se mu ale moc nepovedl. Rami se v 25. minutě zranil, a když si ho Anderson později odváděla, měl zafixovanou ruku.

Na zápas se Anderson vystrojila do romantických starorůžových šatů a lodiček ladící barvy na velmi vysokých jehlových podpatcích. I v těch ale k 188 centimetrů vysokému fotbalovému obránci vzhlížela. A minimálně pro tento večer se vrátila ke svému oblíbenému kouřovému líčení.

Údajný zdroj o počátečních schůzkách Anderson a Ramiho v jižní Franci pro Mirror uvedl: „Smáli se spolu a byli úplně uvolnění. Chemie, která mezi nimi působila, byla zřejmá.“ Tak uvidíme, jak dlouho tento vztah nejslavnější seriálové záchranářce vydrží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám