Hlavní obsah
Článek

Nestárnoucí sexbomba nedávno oslavila 50. narozeniny. V plavkách je ale Pamela Anderson (56) stejně žhavá jako v době, kdy se svlékala pro pánské magazíny.

V 90. letech okouzlovala diváky jako plavčice v Pobřežní hlídce. O dvacet let později si může dokonce dovolit bikiny, v nichž ukázala podstatně více kůže než v ikonických červených jednodílných plavkách.

Pamela už má za sebou čtyři rozvody, z toho dva s Rickem Salomonem. Naposledy byla spojována s francouzským fotbalistou Adilem Ramim (31), ten jí ale společnost na jachtě u Saint-Tropez nedělal. Dovolenou si užívala se svými přáteli.

Legendární blondýnka si i v pokročilejším věku udržuje status sexsymbolu. Pamela už se sice nesvléká, ale nemá problém vystavit své křivky v kampani na spodní prádlo.

„Není to o tom, že se v něm musím ukazovat před muži. Už ten pocit, že mám pod oblečením krásné spodní prádlo, je pro mě uspokojivý. Nosím ho především kvůli sobě. A když ho na mě vidí někdo jiný, je to bonus,“ řekla silikonová bohyně Anderson.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám