Hlavní obsah
Článek

A jéje, zase ta Pamela! Přesně tohle si zřejmě pomyslí spousta čtenářů, kteří nejsou jejími fanoušky, a jakmile spatří tyto snímky, budou mít jasno v tom, že bez ňader by žádná Pamela nebyla.

Samozřejmě že Pamela Anderson (56) je glamour modelka a bujný dekolt ji provází většinu jejího života. Leč pozastavme se hned nad dvěma fakty v minulé větě uvedenými a ani jeden se netýká prsou. První je v závorce za jejím jménem, druhé je slovo 'modelka'. Ano, Pamela 1. července skutečně oslavila padesátiny. A ano, skutečně je pořád modelkou a velmi preferovanou. Znáte nějakou jinou tak slavnou padesátiletou aktivní modelku?

A teď k obrázkům. Takhle vypadá její poslední zakázka. Několik dnů focení na francouzské Riviéře v téměř padesáti stupních Celsia fotí módu. Tady na sobě má kalhoty a kabát. O den dřív fotila asi pět hodin na jachtě u Saint-Tropez a měla na sobě po celou dobu dlouhé kalhoty a kožich. Teplota stejná. Součástí setu je i plácnout sebou v oblečení do vody. Několikrát. Kdo tohle dá? Klobouk dolů.

A když fotila druhý den, uteklo jí ňadro. Dvakrát. Jednou vlastně obě. Náhoda?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám