Hlavní obsah
Článek

Blonďatá herecká sexbomba Pamela Anderson slaví už padesáté narozeniny. Ač je tato blondýna stále neskutečně vitální a ve společnosti je jako doma, největší slávy beztak dosáhla díky legendárnímu seriálu Pobřežní hlídka, kde zářila coby sexy plavčice C. J. Parker.

V té době na plakátech zdobila útroby nejednoho kamionu a stala se nesmazatelným sexsymbolem. A právě tato role ji předurčila pro žhavé pózování v pánských časopisech.

Konkrétně zdobila především titulní strany Playboye, který s Pamelou Anderson (56) spolupracoval ještě nedávno. Na ty nejsvůdnější titulní strany se podívejte v naší galerii. Vyzývavá blondýna se na stránkách bulváru objevovala nejen pro to, že neustále provětrávala své ženské zbraně.

Značně pestrý je i její soukromý život. Nepoučitelná herečka už má za sebou nevydařená manželství s hudebníky Kidem Rockem a Tommym Lee, s nímž má syny Brandona a Dylana a dokonce rovnou dva rozvody s pokerovým hráčem Rickem Salomonem.

Pamela svými neskutečnými přednostmi dokáže i v padesáti letech dostat do kolen nemalé procento příslušníků silnějšího pohlaví. Momentálně je spojována hned se třemi muži. Údajně skončila ve spárech zakladatele serveru Wikileaks Juliana Assangeho.

Zároveň však byla nedávno zvěčněna na rande s Romainem Chaventem, který podědil manželku po Odpadlíkovi Lorenzu Lamasovi. A aby toho nebylo málo, zahraniční média Pamele jako milence přisuzují i o 18 let mladšího francouzského fotbalistu Adila Ramiho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám