Hlavní obsah
Článek

Řady obdivovatelů legendární Playmate neprořídly ani v době, kdy se nezadržitelně řítí mezi padesátnice. Pamela Anderson (56) vypadá na nových fotkách fantasticky. Není divu, že ji média spojují se třemi různými muži.

Ikonická plavčice z Pobřežní hlídky je pořád mimořádně žhavým zbožím. Pamela se už neprezentuje lascivními gesty a vyzývavým líčením, čímž překvapivě ještě stoupla v ceně. Legendární blondýna je sice už čtyřikrát rozvedená, z toho dvakrát s Rickem Salomonem, v soukromém životě ale určitě nestrádá.

Pamela nafotila nové promo fotky, na nichž kromě svého půvabu upozorňuje na veganskou restauraci Le Table du Marcheé, již chce v červenci otevřít na Azurovém pobřeží. Její ambicí je přilákat na večeři francouzského prezidenta Emmanuela Macrona a jednat s ním o podpoře aktivisty Juliana Assangeho, který se kvůli obavám ze zatčení ukrývá na ekvádorské ambasádě v Londýně.

Herečka zakladatele serveru Wikileaks v jeho azylu často navštěvuje a má s ním tvořit milenecký pár. Zároveň však byla nedávno zvěčněna na rande s Romainem Chaventem, který podědil manželku po Odpadlíkovi Lorenzu Lamasovi. A aby toho nebylo málo, zahraniční média Pamele jako milence přisuzují i o 18 let mladšího francouzského fotbalistu Adila Ramiho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám