Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Carmen Electra je pořád sexbomba, po které se každý heterosexuální muž musí ohlédnout s pootevřenými ústy, i kdyby šel zrovna za ruku s žárlivou manželkou.

Než před dvaceti lety nahradila Pamelu Anderson v seriálu Pobřežní hlídka, snažila se prosadit nejprve jako zpěvačka. Všemu pomohla příprava po boku americké popové legendy Prince, s nímž se seznámila poté, co se v roce 1991 přistěhovala do Los Angeles v Kalifornii. Prince ji měl rád a hodně ji podporoval. Jeho protekce jí pomohla dostat se nejen do různých časopisů, ale nakonec i do MTV, kde vystřídala moderátorskou ikonu Jenny McCarthy v show Singled Out. Těsně před tím stihla ještě zapózovat nahá pro časopis Playboy a natočit pro něj i erotické video.

Provokovat svým sex-appealem, ale nepřestala Carmen ani po čtyřicítce. Kromě Pobřežní hlídky, v níž účinkovala celé čtyři roky, lze v její herecké kariéře zmínit třeba komedii Sexuální praktiky pozemšťanů nebo parodii na hororové filmy Scary Movie - Děsnej Biják.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám