Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když už to po pětačtyřicítce se sex-appealem Pamely Anderson (56) přestávalo být ono, zkoušela najít způsob, jak si co nejdéle uchovat svou mladistvou a zároveň legendární vamp stránku. Koncem roku 2013 vsadila na radikální změnu, když si ostříhala své blond kadeře úplně nakrátko. Ovšem co většině žen skutečně několik let ubere, Pamele hodně uškodilo. Rázem přišla o jednu ze svých signifikantních předností a upadla do šedi průměrnosti...

U nejrůznějších variací na krátké účesy ovšem kupodivu vydržela docela dlouho, dávala jim šanci více než půl roku, než vlasy znovu nechala dorůstat, a v tomto nelichotivém období většinou sázela na paruky. To ostatně často dělá dodnes, i když už její vlasy sahají zhruba po lopatky. Neustálým odbarvováním ale mají sklony ke krepatění a bez náležité péče připomínají chemlon.

S příchodem nového roku, v němž legendu Pobřežní hlídky a pánských magazínů v červenci čeká i milník v podobě obávané padesátky, se Pam představila s úplně novou image. Se svým přirozeným já ovšem nepřichází pouze ve volném čase, ale i na večírky. Jako třeba před pár dny v Los Angeles na charitativní akci, jejímž cílem bylo pomoci zemětřesením zdevastovanému Haiti, kam ji doprovodil její syn Brandon (20). Stejně tomu bylo i v neděli, kdy po příletu z Kanady na letišti v L.A. byla rovněž velice střídmě oblečená i nalíčená. Nám se její svěží proměna náramně zamlouvá, co vám? Hlasovat můžete v anketě.

Jak se vám Pamela Anderson za poslední roky líbila nejvíc?
V krátkých vlasech a s kouřovým líčením
5,4 %
S dorůstající hřívou a výrazným make-upem
2,4 %
Taková, jaká je dnes - přirozená
92,2 %
Celkem hlasovalo 25576 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám