Hlavní obsah
Článek

Silikonová sexbomba Pamela Anderson (56) urazila během své kariéry pořádný kus cesty. Od časů, kdy internetem kolovalo její domácí erotické video, se toho dost změnilo.

Když se Pamela ohlédne za uplynulými desetiletími, má rozhodně na co vzpomínat. Díky seriálu Pobřežní hlídka se stala ikonickou plavčicí, nahá pózovala snad pro všechny možné pánské magazíny, stačila se čtyřikrát vdát a rozvést (z toho dvakrát s Rickem Salomonem) a porodila dva syny.

Hanbatou kariéru Pamela uzavřela před rokem, kdy zapózovala pro poslední pikantní vydání amerického Playboye, jehož obsah poté upustil od nahotinek. Občas jí ještě z šatů vypadne prso, ale jinak se snaží působit seriózně.

Hvězda Pobřežní hlídky se s blížící padesátkou zklidnila a před losangeleským supermarketem byla k nepoznání. Pamela skoncovala s výrazným líčením i hlubokými dekolty a zvolila na její poměry velmi usedlé šaty, v nichž nebyl vidět ani kousek z jejích ňader. Že by se z dřívější provokatérky na stará kolena stala slušná hospodyňka?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám