Hlavní obsah
Článek

Když si Pamela Anderson (56) před časem nechala opět narůst ostříhané vlasy, chvílemi to vypadalo, že opráší zašlou slávu a znovu si vyslouží označení sexbomba. Jenže čas k ní byl nemilosrdnější, než se zpočátku zdálo. Nakonec i v případě takového erotického symbolu a předmětu mužských i chlapeckých tužeb, kterým Pam bezpochyby minimálně dvě dekády byla, se ukázalo, že čas měří všem stejně.

V pondělí na Pam narazili fotografové v kalifornském Malibu v momentě, kdy odcházela od svého zaparkovaného vozu. Na sobě měla zajímavě řešené rozevláté bílé šaty, které byly ovšem tak dlouhé, že je bez podpatků courala po zemi. Bývalá hvězda Playboye si k nim totiž obula pohodlné balerínky.

Bývalá manželka Tommyho Lee, Kida Rocka a Ricka Salomona, která má už dva dospělé syny, díky udržované postavě a s vrstvou líčidel stále dovede vypadat k světu. I proto si ji Hugh Hefner vybral do letošního lednového vydání časopisu Playboy, které se stalo oficiálně posledním ‚nahým‘ číslem. V březnu se navíc představila jako tvář letní kampaně značky Misguided.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám