Hlavní obsah
Článek

Ozzy Osbourne (75) by měl příští pondělí podstoupit životně důležitou operaci, oznámila jeho žena Sharon (71), která kvůli tomu chvátala za mužem z Londýna do Los Angeles.

„V pondělí má velmi důležitou operaci a já u toho musím být,“ oznámila moderátorka v pořadu The Talk. „Rozhodne se o jeho budoucím životě,“ zdůraznila důležitost zákroku.

Rocker se na veřejnosti objevil naposledy v květnu. Zachytili ho při chůzi s hůlkou, kterou už v poslední době nedá z ruky.

Parkinson bohužel není jeho jediným zdravotním problémem. V roce 2003 si při pádu z kola poranil páteř a umístili mu do těla kovové tyče, ty se mu ale loni vlivem dalšího ošklivého pádu uvolnily a působí zpěvákovi ukrutné bolesti.

Nebylo tedy tajemstvím, že půjde v dohledné době pod kudlu. „Čeká ho ještě jedna operace, ale už se nemůže dočkat, až se vrátí domů do Londýna,“ přiznala Sharon v dubnu.

Nezbývá než zpěvákovi držet palce, aby zákrok proběhl hladce, brzy se po něm zotavil a snad se i vrátil k milované muzice, jak si vroucně přeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám