Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jack Osbourne (35) přiznal, že má za sebou jeho rodina náročný rok. Otec Ozzy (75) se potýká s Parkinsonem a maminka Sharon v prosinci prodělala covid.

„Uplynulý rok byl těžký ve všech ohledech, ale tátovi se daří dobře. Mamka si s covidem prožila svoje, ale je v pohodě. Znáte to, i když je jí špatně, nikdy vám to neřekne,“ sdělil časopisu People.

Jackovi v roce 2012 diagnostikovali roztroušenou sklerózu. „Cítím se velmi, velmi dobře, už hodně dlouho jsem neměl žádné větší projevy,“ připustil s tím, že se v průběhu pandemie snaží udržovat v kondici, hodně cvičí a dělá jujitsu.

V lednu Sharon promluvila o boji s koronavirem. Sice ji nakrátko hospitalizovali, ale naštěstí měla jen klasické příznaky, jako jsou bolest hlavy, únava, malátnost atd. Izolovala se pryč od manžela, ale na Vánoce už zase byla s rodinou, i když přiznala, že únava se jí držela dlouho.

Ozzy oznámil svou diagnózu světu v lednu loňského roku. V dubnu měl začít s léčbou ve Švýcarsku, ale kvůli pandemii a dalším zdravotním potížím se léčí doma, kde se také izoluje.

Reklama

Další články

Načítám