Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jejich nejstarší společná dcera Aimee (37) nevyhledává pozornost veřejnosti. Dcera Ozzyho (75) a Sharon (71) Osbournových upřednostňuje život v ústraní, a tak o ní není příliš slyšet. S matkou Sharon ji nedávno vyfotili při nákupech v Beverly Hills.

Aimee na rozdíl od svých sourozenců Jacka a Kelly nikdy neprahla po slávě a soustředila se výhradně na hudební kariéru. Loni vydala své debutové album Vacare Adamaré.

Sharon na konci loňského roku prodělala covid-19 a musela se izolovat odstřižená od své rodiny. Především od manžela Ozzyho. Ten měl naštěstí testy negativní, ale Sharon musela být dokonce krátce hospitalizována. Ke konci karantény ji znovu testovali, a když se ukázalo, že je negativní, mohla se opět šťastně shledat s rodinou.

Domů se stihla vrátit těsně před Vánoci, a svátky tak oslavila s blízkými. Moderátorka se izolovala už v září, kdy se virem nakazila její tříletá vnučka. Rodina je obezřetná, hlavně co se týče Ozzyho, který se léčí s Parkinsonovou chorobou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám