Hlavní obsah
Článek

Po třech porodech se může Ornella Koktová (31) opět chlubit perfektní figurou. Tu nedávno předvedla na sociálních sítích ve spodním prádle a šokovala fanoušky svým plochým bříškem. Jak sama přiznala, k dokonalým křivkám si nedávno pomohla a podstoupila další operaci.

Po narození dcerky si totiž užila své. Musela být hospitalizovaná kvůli těžkému zánětu v oblasti střev, ke kterému se přidaly další obtíže a hrozila i embolie plic. „Lili právě oslavila rok. Po tom třetím porodu to nebylo nejslavnější, měla jsem diastázu a tuk. Když jsem usoudila, že už to je finální dítě a přes tři se nepřehoupnu, tak jsem věděla, že s tím chci něco udělat,“ svěřila se nám Ornella po plastice.

„Podstoupila jsem plastiku břicha, sešití diastázy a zredukování celé oblasti. Bolelo to a musela jsem mít šest týdnů klidový režim, ale jsem ráda, že jsem se pro to rozhodla,“ řekla Super.cz Koktová, která měla oporu i ve svému muži, jenž jí po operaci pomáhal.

„Musela jsem se hlídat a nosila jsem kompresní obleček. Pepa byl chudák v roli, kdy mi musel děti podávat a fungovat na tisíc procent. Říkala jsem mu, že to je jedna z mých posledních operací, pak půjdu možná ve stáří na umělá kolena, takže to se mnou musí vydržet,“ smála se Ornella.

Nyní je spokojená a doufá, že se brzy zbaví i jizev po zákroku. „Jizvy jsou větší, jsem ve stavu hojení, ale pan doktor mi je zredukuje, jsem spokojená, můžu jezdit na koni, začala jsem hrát golf a tak podobně,“ dodala s tím, že počet dětí už je konečný, na další ratolesti už by prý ani nebyla síla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám