Hlavní obsah
Článek

S rodinou, která díky reality show Štiky posadila na zadek celý národ, který s otevřenou pusou koukal na to, jaké mohou být mezi jejími příslušníky vztahy, se máma Monika Štiková (51) nestýká. S dcerou Ornellou Koktovou (31) nepromluvila už skoro dva roky.

Po narození Ornellina druhého syna Svena, se ale začaly rodinné vztahy opět více rozebírat a matka rodu, která žije se snoubencem Petrem Biniasem v Německu, se rozhodla, že se k tomu chce také vyjádřit. Do redakce Super.cz poslala zprávu. Tou reaguje na některé dceřiny výroky.

Ornella Koktová ukázala syna Svena

"Již dlouho jsem se k ničemu nevyjadřovala, ale tentokrát to chci udělat," napsala Super.cz Monika. "Hodnocení a výroky a rodinná poradna Ornelly na moji adresu, jako že jsme se snoubencem od sebe 24 let nebo jako úšklebky na náš život a svatbu, a že u mě je vše možné, mi přijde naprosto mimo od osoby, co má věkový rozdíl cca 36 od partnera a v jejím životě to není ani největší věkový rozdíl, co měla," komentuje.

Servítky si nebere ani co se jejího vnuka Quentina týče. Mladšího Svena ani neviděla a o stařším Quentinovi se vyjádřila velice nevybíravě. "Můj vzkaz pro ni je, ať se zaměří na svůj život. Svých starostí a kostlivců ve skříni má až nad hlavu," míní.

Od klanu Štikových se naprosto odstřihla. "A já osobně jsem velmi ráda, že už do této prolhané pomatené dysfunkční rodiny plné dluhů a podvodů nepatřím," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám