Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) se svěřila, že se běžně nelíčí, po šminkách údajně sahá, jen když vyrazí do společnosti, a to se jí na mateřské dovolené příliš netýká. Nyní ale udělala výjimku. Dva měsíce po porodu se pořádně vyfikla, upravila a po delší době potěšila mužskou část svých fanoušků selfie fotkou, které dominuje její vyvinutý dekolt.

Dvojnásobná maminka nedávno v jednom ze svých videí na Instagramu přiznala, že po porodu mladšího syna Svena nemůže přes ňadra dopnout skoro žádné oblečení, a tak musí v šatníku sáhnout po těch kouscích, do kterých se její bujný dekolt vejde. Rýpaly, kteří mají s jejím vystavováním hrudníku problém, rázně utnula.

„Někdo kojí na ulici, někdo pláče, že na hrudi nic nemá... Všichni si tady hrají, jak kopou za přirozenost. Já mám od přírody větší dekolt, momentálně mi z mého šatníku nic moc nesedí a v pyžamu jsem sedět při tom videu nechtěla. Prsa k životu patří a není na nich nic sprostého! Je to součást ženy, tak proč to drama?“ ptá se Ornela fanynky, která nemohla pohled na její výstřih skousnout.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám