Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztahy mezi bývalou modelkou Ornellou Koktovou (31) a její matkou Monikou Štikovou (51) jsou na bodu mrazu. Od reality show Štiky to mezi nimi neklape. A evidentně ani čas jejich vztahu nepomohl.

"Je to skoro rok, co jsme se viděly naposledy a co jsme spolu mluvily. Musím říct, že žít ve světě klidu, kde nejsou hádky na denním pořádku, je to, co mi vyhovuje. Mně i celé naší rodině," říká rázně Ornella s tím, že na tom nemá v plánu cokoli měnit.

Zbytek rodiny spolu komunikuje takřka denně. "S mámou se nebavíme nikdo z rodiny. Asi to vyvrcholilo Štikama, v televizi to bylo myslím dost vidět. S tátou je vztah úplně v pohodě, mluvila jsem s ním asi před deseti minutama," upřesnila.

"Chci se od toho oprostit. Proto ani nechodím na veřejný akce, chci na sobě pracovat, Pepa mi strašně moc pomáhá. Chci sama něco vybudovat, dokázat to sama sobě i Quentinovi. Snažím se změnit svůj osud, jeho osud, osud rodiny. Hraju s kartama, který mám," dodala Ornella, která se vrhla na podnikání, má obchod s potřebami pro koně, kteří jsou jejím velkým hobby.

"Je to opravdu naposledy, co mluvím o mámě a o Štikách, je to za mnou. Nechci se s tím spojovat. Žiju si svůj klidný život s milující rodinou. Už je to pryč," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám