Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještěže kočky neumějí číst. Momentální válka v rodince Štikových je totiž právě o tomto domácím mazlíčkovi. Ornella Koktová (31) obvinila svoji matku Moniku Štikovou (51), že jejího mazlíka vyhodila z auta, protože se kočičky potřebovala zbavit. A vyřizují si to na sociálních sítích.

"Nechtěla jsem to ventilovat, ale už nemůžu jinak. "Ztratila" se naše další rodinná kočka. Ta první zmizela po hlídání u kamarádky mé matky, které matka napovídala, že ji může uprostřed Zličína vypustit ve volnosti ven.... (byla tam poprvé v životě). Co se nestalo... Sisi utekla a už ji od té doby nikdo neviděl,“ napsala Ornella na úvod.

„A teď? Zbyla ještě Lily, mládě od Sisi. Té se chtěla matka taky zbavit potom, co jí nový boyfriend řekl, že kočku v bytě nechce. Nic proti tomu... Každého věc. Nicméně moje matka celou věc povýšila na další level. Zajela si do vesnice jménem Zbuzany a kočku, kterou jsme hladili ihned po porodu a která byla zvyklá celý život na domov, vyhodila nemilosrdně z auta napospas osudu! Je mi z toho tak smutno a zle zároveň, že to nejde ani slovy popsat!" pokračovala. Přidala i výzvu pro případné nálezce. "Prosím, kdyby ji někdo našel, napište mi sem. Postarám se o ni, protože já se ke zvířatům chovám s láskou a úctou. Ne jako hyena," osočila matku.

Nicméně Monika tvrdí, že nic z toho, co její dcera tvrdí, se nestalo. "No, úplný nesmysl. Ona utekla z domu a nechala tam svoje dvě kočky. Já udělala prohlášení. Protože mi to leze krkem. Ale fakt víc se k té kravině nebudu vyjadřovat," napsala Monika Super.cz.

A takhle vypadá prohlášení s názvem Pravda o Sisi a Lily. "Takže Sisi se naprostým hulvátstvím mé expřítelkyně Zity opravdu zatoulala. A kdo ji opravdu 14 dní hledal, nechal vyrobit letáky, volal na útulky, ptal se lidí v okolí a je s nima v kontaktu, jsem byla pouze jen já. Mé dcery a můj ex muž mě při kontaktování a prošení o pomoc doslova poslali do pr... ," uvádí svou verzi první kočičí kauzy Štiková.

A jak to je s druhou kočičkou? "Lily jsem opravdu neměla kam dát při stěhování do zahraničí. A tak jsem ji dala na statek za Prahu. Nebylo jiné řešení," doplnila Monika. Možná kdyby dámy, aspoň na chvíli, odložily vzájemnou nevraživost, kočky si mohla Ornella vzít dávno domů.

Reklama

Další články

Načítám