Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když poslední dny bylo v Čechách chladněji, Ornella Koktová (31) stejně nechala kalhoty a svetr doma a na znovuotevření baru vyrazila v sexy topu a krátkých šortkách. "Mám asi trošku přechod, i když je chladnější počasí, je mi hrozný vedro. Proto jsem se vyletnila," řekla Super.cz Ornella.

Sama se před létem necítí v dokonalé formě, ale neřeší to. "Všimla jsem si, že všichni na Instagramu dělají soutěže o hubnoucí tabletky, jsou to kecy, blbosti, jsou trapný. Jím všechno, knedlíky, špagety. Neřeším," usmívá se Ornella.

"Pořád říkám, že jsem tlustá a potřebuju zhubnout, že mám baculaté tváře. Pepa mi nadává, že to přeháním a nechce vedle sebe chodící kostru, že jsem akorát," vysvětluje hvězda reality show Štiky.

Momentálně se těší na léto a doufá, že pojedou s Pepou i na dovolenou. "Mám svůj koňský e-shop, to mi zabírá hodně času, Pepa se věnuje marketingu. Makáme teď oba, tak snad to finančně bude pořád lepší. Doufám, že to bude fungovat a Pepa mi konečně koupí kožich, co mi slíbil," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám