Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příliš dlouho to nevydržela. Velká milovnice zvířat Ornella Koktová (31) nastoupila loni na podzim na vysokou školu s velkými ideály. Studium na České zemědělské univerzitě jí ale dávalo pořádně zabrat a Ornella se rozhodla, že školu po pár měsících přeruší.

„Musela jsem školu kvůli natáčení a práci přerušit. Vůbec se to nedalo zvládat. Já jsem měla denní studium,“ svěřila se Super.cz Koktová s tím, že natáčení reality show Štiky bylo časově velmi náročné a se školou se nedalo skloubit. „Natáčeli jsme třeba patnáct hodin a kolikrát pětkrát do týdne. To opravdu nešlo a do toho mám dvě práce. Mám prodejnu potřeb pro koně a ještě píšu. Je toho hrozně moc,“ řekla Ornella.

Zda se maminka pětiletého Quentina do školních lavic začátkem nového semestru vrátí, zatím ale netuší. „Studium jsem přerušila. Vím, že se to dá studovat dálkově, ale je tam genetika, a to je takový masakr, že bych to nedala. Uvidím, jestli se tam vrátím, “ dodala Koktová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám