Hlavní obsah
Článek

Nestačí jí její osmadvacetiletý přítel, Monika Štiková si přijela obhlédnout i další mladíčky na finále Muže roku. "Už jsem asi známá jako celorepubliková milovnice koloušků," smála se máma Ornelly Koktové (31), která do Náchoda dorazila bez současného partnera v doprovodu mladší dcery Charlotty.

"Dohodli jsme se, že to zatím nebudeme medializovat tak, aby se úplně vystavoval. Aby ho lidi nenařkli, že se chce skrze mne nějak propálit. Budeme si ten náš vztah zatím chránit," vysvětlila absenci mladého Daniela.

Ovšem potvrdila, že spolu žijí. Monika mu prý ale nevaří a neuklízí. "Z toho už jsem vyrostla. Neskládám slipy, neperu a většinou vaří on mně," pojala nový vztah Monika.

Dotkli jsme se i konflitu s Ornellou, která z máminy nové známosti není úplně nadšená. "Ornella to těžce nese, ale její nařknutí a odsouzení mě hrozně překvapilo, protože jsme vždycky celá rodina, ať se dělo, co se dělo, stáli při ní. Měla by se sama zamyslet, když má partnera o 36 let staršího, jaké má právo hodnotit mne, když já ho mám jen o 18 let mladšího," mínila.

S druhou dcerou je to ale jinak. "Charlotte je spíš na mé straně a oba dva nás chápe. Chce, abychom byli šťastní," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám