Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jen krátce poté, co Super.cz zjistil, že se matka Ornelly Koktové (31) Monika Štiková rozvádí, vychází najevo docela zajímavé skutečnosti! Ve svých pětačtyřiceti totiž klofla o osmnáct let mladšího Daniela (27), který je nápadně podobný Paulu Finchovi z komedie Prci, prcičky, prcičky. Podle našich informací už s vlastní verzí Stiflerovy mámy chodí rok!

„S někým jsem, to je pravda. A bydlíme spolu. Ale o koho jde, to vám neřeknu. S Michalem to bohužel už dál nešlo, pět let jsme vůbec nefungovali jako manželé, a to nejen po intimní stránce. Byla jsem už vlastně jen uklízečka. Ornella sama mi říkala, že jsem ještě moc mladá, abych se trápila v nefungujícím manželství,“ řekla Super.cz Štiková.

Podle zdroje, který se ozval naší redakci a jeho informace se podařilo ověřit coby důvěryhodné, se Monika Štiková od manžela před čtyřmi měsíci přestěhovala za mladíkem Danielem M. (27). „Seznámili se spolu před rokem v jedné kavárně, kde se schází nejenom pražská gay smetánka. On tam ale byl s kamarádem a gay rozhodně není. Má malé dítě, ale pokud vím, tak je snad rozvedený a s bývalou ženou mají vše vyřešené,“ tvrdí náš zdroj s tím, že „mládežník“ vlastní s otcem stavební firmu.

Monika Štiková ale ani náhodou nemá na Hanu Gregorovou. Její koloušek je dokonce o 32 let mladší než vdova po Radoslavu Brzobohatém.

Reklama

Další články

Načítám