Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) se předvedla v šatech na tělo, pod které si nevzala podprsenku. A sama byla celý večer dost nervózní. "Šaty mi koupil Pepa a donutil mě si je vzít. Já jsem neustále ve stresu, nemám silikony a prsa nedrží jako dva kameny. Děsím se, abych je za chvíli neměla někde v pase," řekla Super.cz Ornella na kapitánské párty na lodi kotvící na pražské náplavce.

"Říkala jsem si, že vypadám hrozně špekatě, ale on říkal, že to je v pořádku, ať se nestresuju. Tak asi máme být všechny spokojené," usmívá se.

I když jí prsa nedrží, jak by měla, o operaci zatím neuvažuje. "Přemýšlela jsem o tom, že po dětech bych na operaci šla. Ale jsem hrozný srab, i císař byl pro mě už moc. To jsem se překonala, že jsem to zvládla. Bojím se bolesti a jehel," vysvětluje Ornella.

Prozradila také, že ji čeká návrat na přehlídkové molo. "V Teplicích proběhne týden módy a přišla mi nabídka, abych se po šesti letech prošla po mole. Jsem zvědavá, jak to dopadne. Jde o francouzského návrháře a ty velikosti budou určitě malý. Asi se budu muset nějak ořezat," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám