Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Přes všechny obavy pochybovačů, zda si s ním náhodou nezačala Ornella Koktová (31) kvůli slávě a penězům, je manželství mladé modelky a stárnoucího seladona Josefa Kokty překvapivě pevné i bez ohromného majetku, o který její choť přišel. Jenže Josef, který býval až brutálně bohatý, zatímco nyní je na mizině, má strach, že to jednou může skončit.

Za vším prý mohou být některá média, která ochotně píší o jeho potížích s penězi, nebo o tom, že místo toho, aby si zahříval kožené křesílko v milionářském klubu, dočasně skončil na vrátnici.

„Když se pořád o nás budou psát blbosti, kdoví, jestli se taky nebudeme rozvádět. Třeba to Ornellu přestane bavit,“ řekl Super.cz Kokta hloubavě. Neustále se omílají jeho finanční průšvihy, včetně exekuce. A tyhle připomínky Ornelle, že vlastně momentálně žije s chuďasem, mohou podle Josefa jejich manželství ohrozit.

„Teď onemocněl děda Ornelly, takže ho měsíc zastupuji na recepci. Nevím, jestli je to zpráva do tisku, ale objevilo se to tam. Vlastně to docela chápu, ten příběh, že jsem měl nejdřív moře prachů a že teď Kokta skončil na vrátnici, je zajímavý,“ říká smířeně Kokta.

Ten se snaží ze svých dlužníků (prý má mezi nimi na třicet miliónů korun) vymoci pohledávky, řeší připravovaný internetový projekt a mezitím nyní také zaskakuje za dědečka Ornelly. „Rodina si pomáhá,“ uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám