Hlavní obsah
Článek

Ornella Koktová (31) se po dlouhé době objevila ve společnosti s manželem Pepou Koktou. Ten je více jak tři měsíce po operaci kyčelního kloubu a konečně se dokáže pohybovat, i když jen s pomocí hole.

"Jsem tři měsíce po operaci, už chodím o jedné hůlce. Pořád je to na prd, ale zlepšuje se to," řekl Super.cz Pepa, který je rád za to, jak se o něj Ornella stará. "Pečuje o mě skvěle, bez ní bych to asi nedal. Stará se o mě nejen jako o důchodce, ale také jako o chlapa. Je to skvělá manželka, jiná by ode mě už dávno utekla," vysvětloval Kokta.

Jeho o 36 let mladší žena to prý dělá ráda, bere to jako hrátky. "Zatím jsem stále zamilovaná, doufám, že budu víc a víc. Zatím to nemá hranice. Doufám, že mě bude dál překvapovat," usmívala se Ornella, která na večírek nového living centra v pražských Stodůlkách dorazila s neuvěřitelným výstřihem a také v novém sestřihu.

"Ofinu mi ustřihla sestra Charlotte asi před hodinou. Přemýšlela jsem o tom déle, ofinu jsem naposledy měla v sedmi letech," prozradila Ornella. A jak se nejvíc líbí Pepovi? "Tahle barva vlasů je super, sluší jí to víc než jako blondýně," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám