Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Štiková (31) je po porodu syna Quentina zpět na své váze, a tak si zase libuje v sexy modelech, především krátkých sukénkách a bujném výstřihu. "Snažím se ukázat přednosti a schovat nedostatky. Nohy jsem měla vždycky hubený, když přibírám, tak to je v oblasti bříška. A to teď taky řeším, protože moje sestřenice Michaela si otevřela salón a chodím k ní na laserovou liposukci," prozradila Super.cz Ornella.

Cvičení moc nedá, raději se prý věnuje svému příteli Josefu Koktovi a malému Quentinovi. "Cvičení nezvládám, ale běhám do schodů a chodím na dlouhé procházky, " říká. Pravidelně jednou měsíčně chodí odbarvit odrosty vlasů, ale jinak o sebe moc nepečuje.

"Chtěla bych víc chodit na kosmetiku, ale jsem někdy tak unavená, že se nedokopu. Pepa mě podporuje, sám říká, abych šla na manikúru, pedikúru, ven s kamarádkama. Ale někdy jsem fakt tak unavená, že jsem ráda, že si sednu, přitulím se k Pepovi a odpočívám," dodala maminka rok a půl starého syna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám