Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Na erotické hrátky můžou ti dva na dlouho, než si mužský prvek páru vyléčí šílené bolesti nohy, zapomenout, ale chvíle intimní blízkosti v ložnici rozhodně odbývat odmítají! Ornella Štiková (31) se na své sociální síti pochlubila fotografií, na níž je s mužně chlupatým samcem Josefem Koktou nahá v posteli. Ten při tom zahřívá její rozlehlé ňadro. Mrkněte!

Kokta je ve své nemoci šťastný, že o něj Ornella pečuje a dělá pro jeho pohodlí první poslední. Není proto divu, že i když už za sebou nějaké to nepovedené manželství má, plánuje další sňatek. „Já slíbil, že si Ornellu vezmu, ale musím být zase zdravý a prachatý. Zdravý rozhodně nejsem, musím na operaci, až vyřeším všechny problémy s podnikáním, a peněz taky tolik není. Leccos se mi teď nedaří. Ale že bych teď prodělal sto miliónů, jak se někde psalo, je blbost,“ přiznal nám nedávno.

Ten nyní z domu skoro nevystrčí hlavu, dřívější věčné posedávání po hospůdkách a barech doprovázené flirtováním s mladými dívkami už je minulostí. Proto si také může najít chvilku pro svou milou a hlavně pro synátora Quentina, jehož početí rozhodlo o tom, že momentálně není ani trochu ženatým mužem.

Reklama

Další články

Načítám