Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Štiková (31) se měla poprvé objevit na velké akci se svým partnerem Pepou Koktou, se kterým má syna Quentina. Pepu ale kvůli zdravotním problémům nahradila na premiéře muzikálu Fantom opery babička.

"Pepa je indisponován, má zánět v kotníku i v patě. Nemohl obout ani vhodnou botu. Takže jsem tady s babičkou. Ta má zase zlomenou ruku. Jsem ráda, že šla, dlouho nebyla v divadle, tak si to velmi užívá," řekla Super.cz Ornella, která neoblékla velkou večerní. Černé legíny doplnila luxusní zářivou tunikou od zahraniční návrhářky.

"Je to ideální model na raut, nic není vidět," usmála se Ornella, která byla z Fantoma nadšená. "Musím pochválit scénu, je nádherná. Příběh se mi líbí. Je to hodně srovnatelné se světem. Obsazení je skvělé, hlavně role Christine je úžasná, konečně je tu nová tvář," dodala Ornella a poukazovala tak na hlavní představitelku Michaelu Gemrotovou.

Pepa Kokta má zdravotní problémy už velmi dlouho. Čekala ho náročná operace kyčle. Přestože má velké bolesti a výměnu kyčelního kloubu by neměl oddalovat, stále v nemocnici nebyl. "Už to měl mít dávno za sebou, ale stále se bojí. Takže na operaci pořád nebyl," dodala Štiková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám