Hlavní obsah
Článek

Provádí na ní Gabriela Partyšová (45) vúdú praktiky nebo jde „jen“ o poporodní zdravotní problémy? Ornella Štiková (31), dívka, která má dítě s Partyšové manželem Josefem Koktou, prožívá opravdu hodně nepříjemné období, bolest jí vystřeluje do oblasti u ledvin a žlučníku. Lékaři si prý nevědí rady. „Už s tím byla ve dvou nemocnicích a uvažuje se o její hospitalizaci,“ potvrdila Super.cz matka nemocné dívky Monika Štiková.

„Pořádně se neví, co to je. V naší rodině jsme nic takového nikdy neměli, ale slyšela jsem, že rodičkám se občas stává, že pak mívají potíže se žlučníkem. Doktoři ale stále váhají mezi ním a problémy s ledvinou. Ornella si zažila obrovská muka. Bylo to opravdu příšerný,“ tvrdí Monika. Dcera prý vyhledala ošetření v nemocnici na Bulovce, svůj stav ale konzultovala i s motolskými odborníky.

„Dostala antibiotika, leží a odpočívá. Je u Pepy (Josef Kokta – pozn. red.), který se o ni vzorně stará. Během dvou dnů se rozhodne, zda bude hospitalizována. Oddaluje se to, přece jen má miminko,“ vysvětluje Štiková starší.

Reklama

Další články

Načítám