Hlavní obsah
David Zápal
Článek

I když má již rok velká hvězda českého šoubyznysu Ornella Štiková (31) hodně nepřátel, jedno jí ani oni asi neupírají. Do vztahu s Josefem Koktou, rozvádějícím se manželem Gabriely Partyšové, evidentně nešla z kalkulu, ale kvůli tomu, že totálně propadla jeho kouzlu a zamilovala se do něj celým srdcem. Dnes však sklízí hodně trpké plody lásky. Pepa Kokta neumí být věrný až za hrob, na jedné z akcí opět osahával cizí holky. Štikovou, která již varovala své případné sokyně, že jim rozmlátí ciferník, to rozpálilo doběla. „Jsem naštvaná, Pepa je chorej na mozek. Dostane pár facek,“ řekla smutným hlasem Super.cz Ornella.

Kokta je velkým milovníkem života a coby od zasloužilého ženáče a otce pěti dětí od něj asi nelze čekat, že by si neužíval ženské krásy. Ornella si ale možná naivně myslela, že ho změní, což se jí pochopitelně nepodařilo. Teď se kvůli jeho osahávání slečny v jednom baru příšerně trápí.

„Nemyslím si, že by mě tím jenom provokoval nebo to měl vrozené a byl sukničkář. Je prostě chorej na mozek, myslí spodkem,“ říká blonďatá dívka, která má jen strach, co dalšího se o případných úletech svého miláčka zase dozví. Asi už svého chlapa poznala a tuší, že rozhodně nešlo o poslední malér, který poškozuje jejich vztah.

Reklama

Další články

Načítám