Hlavní obsah
Článek

Ornella Štiková (31) je teprve dva měsíce po porodu a už stihla naštvat hodně lidí. Zvedlo je ze židle, když přiznala, že přestala týden po porodu kojit, protože jí to bylo nepříjemné. "Nechápu, proč mě tak kritizují, když jsem jedna z mála, která je upřímná. Řada celebrit přestane, protože si nechtějí kazit prsa a pak řeknou, aby to nebylo blbé, že neměly mléko," říká Ornella.

"Po diskuzi s doktorem jsme došli k tomu, že bude lepší, když Quentin přejde na sunar. Nebylo to jen tím, že mě to bolelo. Quentin je hrozný žrout a vůbec mu mléko nestačilo, pořád plakal," upřesňuje.

Mateřství si Ornella užívá. "Začátky byly krušné, ale zvládám to. Quentin je hrozně hodný, takže se i vyspím," prozrazuje. S Pepou Koktou, který je v rozvodovém řízení s Gábinou Partyšovou, je vše v pořádku. "Je to intenzivní vztah a doufám, že spolu brzy budeme bydlet. Zatím není rozvedený, vhodné by to ani nebylo," říká Ornella.

Pepa byl v poslední době viděn s mnoha dívkami, a to i spoře oděnými, které mu posedávaly na klíně v baru. Co na to Ornella? "Někdy jsem žárlivá, ale tentokrát jsem spíš nad tím mávla rukou," dodala.

A co čeká dívky, které by se jí snažily vzít Pepu?  "Čekají je rozbitá okna, monokly a mohla bych pokračovat dál," uzavřela Ornella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám