Hlavní obsah
Článek

Tomu se říká štěstí v neštěstí! Dvě sokyně v lásce, Ornella Štiková (31) a Gabriela Partyšová (45), jíž se ta první vyspala s manželem a pořídila si s ním kloučka Quentina, dosud asi byly rády, že se prakticky nepotkaly. Moderátorka TopStaru se sice s Josefem Koktou rozvádí, přesto dosud nemusely vychladnout všechny emoce a mohlo dojít i k nefalšované holčičí bitce.

Ornella se totiž s Koktou minulý týden po návštěvě kadeřníka vydala do jedné restaurace. „Ve dveřích se ale naštěstí Pepa srazil s kamarádem a ten mu řekl, že mu radí, aby za žádných okolností nevcházel dovnitř, že tam sedí Gábina,“ sdělil nám zdroj blízký páru. Josef nemá rád dramaticky vyhrocené situace, a tak hodil i se svou občasnou přítelkyní zpátečku a šli se nabaštit jinam.

Už dříve ale hrozilo, že by si obě ženy vjely do vlasů. A paradoxně v době, kdy Kokta s Ornellou zplodili potomka. Loni na filmovém festivalu v Karlových Varech se totiž Štiková do ženáče zabouchla natolik, až začala mít černé myšlenky. „Uvažovala, že za Gábinou zajde a domluví si s ní převzetí Kokty demokraticky ručně. Naštěstí jí to ale kamarádi rozmluvili. Vždyť Partyšová nemohla za to, že se Ornella zamilovala do Pepy,“ tvrdí kamarád mladé matky.

Další příležitost k ruční výměně názorů bude mít dvojice už za necelé dva měsíce. I letos se totiž Štikovic klan chystá ve Varech obrážet párty a že by na místě chyběla Gábina, o tom se dá s úspěchem pochybovat.

Reklama

Další články

Načítám