Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Štiková (31) je teprve měsíc od porodu a syna Quentina, kterého má s manželem Gábiny Partyšové Pepou Koktou, už přestala kojit. Měla prý slabé mléko, ale také jí kojení způsobovalo velké bolesti. Po dohodě s lékařem raději přešla na umělou výživu.

"Nekojím asi týden. Quentin je hrozný žrout, furt má hlad. Nedokázala jsem ho nasytit, měla jsem už hrozně slabé mléko, už to byla v podstatě jen voda. Mluvila jsem s doktorkou a ona doporučila přejít na sunar. Quentin je už velký, má skoro pět kilo a byl prostě pořád hladový," řekla Super.cz Ornella.

Dodala, že je vlastně i ráda, že mohla přejít brzy na umělou stravu. "Kojení mi přišlo dost bolestivé, šly mi až slzy do očí. Netušila jsem, jak moc mě z toho budou bolet prsa," prozradila Ornella.

I malému nyní náhradní strava vyhovuje prý mnohem více. "Líp teď i spí, jak je najedený. Budí se o půlnoci, potom kolem čtvrté ráno a pak až ráno kolem osmé. Takže se docela vyspím. Od té doby, co má sunar, to jde. Předtím měl pořád hlad a spal mnohem kratší dobu," dodala Ornella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám